Tel. (0031) 6 40 28 98 25           Blijf op de hoogte

Reviews

Moment Design, familieshoot, familiereportage, gezinsreportage, 50 jarig huwelijk, 50 jaar getrouwd

We waren al enige tijd op zoek naar een fotograaf voor een reportage op locatie. Maar het moest wel een fotograaf worden waar van wij dachten, “hier heeft het gehele gezin wel een klik mee”, wat geen eenvoudige opgave is. Het is ook niet makkelijk om bij iedereen in de smaak te vallen, van opa en oma tot aan de 2 kleinzoons.

We hebben je gevonden door wat rond te “googlen” en je website te bekijken. Na overleg met de familie delegatie hebben we besloten je een mailtje te sturen of je voor ons de fotoreportage zou willen verzorgen.
We stuurden je een hele waslijst met vragen en “eisen”. Je reactie hierop was per direct zo positief en gezellig dat er van onze kant uit gelijk een klik was.

We hebben vooraf alleen telefonisch en via de mail contact gehad maar dat was prima.
Ilja stelde wel voor om eerst persoonlijk kennis te maken. Dat vonden we fijn maar doordat we niet in de buurt woonden, kwam dit er niet van.

De dag van de reportage konden we vast stellen dat we de juiste fotograaf hadden gekozen, hier hadden we eigenlijk ook al geen twijfel over. De klik was er, zowel bij jong als bij oud en iedereen die er tussen in zat.

Je kreeg het voor elkaar om verhalen en herinneringen los te krijgen, waardoor we lachten en spontaan op de foto gingen.
Een reportage waar we met een zeer goed gevoel op terug kijken en waar we van genoten hebben.

Wat waren opa en oma blij, dat we, al aan het eind van de dag, een kleine selectie met foto’s konden laten zien aan de familie.
Ook de afdrukken en het kleine fotoboekje waren een schot in de roos.

Iedereen die de foto’s heeft gezien, zegt gelijk dat het zulke mooie en spontane foto’s zijn en wil weten wie deze reportage heeft verzorgd voor ons. We bevelen je dan ook veelvuldig aan.

Of het nu voor een klein en intiem gezelschap is, of dat je een gehele groep in het gareel moet houden, je maakt er iets spontaans van en je zet de reportage om in een blijvende herinnering.

Heel veel dank hier voor.

Familie Segers

 

food fotografievoedsel fotografieproduct fotografie

Lieve, lieve, lieve Ilja,

Ik twijfelde geen moment om met jou samen te werken of om jou de opdracht te geven. Vanaf het moment dat wij elkaar de eerste keer spraken, voelde ik een positieve klik met jou. Jij hebt zo’n serene energie om je heen, jij geeft rust en vertrouwen. Daarom wilde ik graag dat jij mijn opdracht deed, ondanks dat ik weet dat jouw hart bij afscheidsfotografie ligt.

Ik weet dat food fotografie iets heel anders is dan jou specialisme. Echter, jij hebt mij niet afgewezen. Dat is jouw professionaliteit. Tijdens het fotograferen stopte je niet voordat jij het gewenste resultaat had behaald.

Niets was te veel voor jou! Jij luisterde goed naar mijn wensen, je denkt mee en het aller-belangrijkste: jij haalt alles uit de kast om die ene foto, dat ene plaatje neer te kunnen zetten. Boven mijn verwachtingen.

Jij bent niet alleen een echte vakvrouw, maar ook ontzettend lief en je hebt een leuke persoonlijkheid! Ik zou iedereen jou aanraden, ook degenen die hun producten willen promoten. Dankjewel voor je inzet en je moeite om mijn producten te laten schitteren.

– Veel liefs,

Figen Magden

Benieuwd naar de producten van Figen? Kijk dan op: http://www.figens-delights.nl/

 

Wij wilden een fotoreportage van onze kleinzoontjes laten maken, maar ja door wie??? Toen kwamen we bij Ilja Verstraten terecht en daar hebben we zeer zeker geen spijt van gehad!! Al bij ons eerste contact hadden we een klik zowel bij de grootouders als bij de kleinkinderen.
Ilja deed de reportage op zo’n geweldige manier dat we geen benul van de tijd meer hadden. Ook de kinderen vonden het geweldig en hadden alle aandacht voor haar.
2 uur later en heel veel foto’s later zat haar eerste taak er op. Nu het uitwerken en bewerken van de foto’s nog. Ja en dan moet je gaan kiezen!! Je ziet zoveel prachtige foto’s, maar zelfs bij het kiezen van de foto’s geeft ze nog advies. Ook de mogelijkheden dat er zijn om je foto’s op af te laten drukken is een uitzoekerij op zich, maar ook daarbij staat Ilja je weer terzijde.
Nu zijn we de trotse opa en oma van een prachtige foto op dibond van onze kleinzoontjes en nog diverse prachtige losse foto’s. Wij raden iedereen aan die van plan is een fotoreportage te laten maken dit zeker bij Ilja te laten doen. Ze zal je zeker niet teleurstellen! – Fam. M. Bijman

 

ilja verstraten fotografie review

Ik had geen twijfels, omdat ik mooie foto’s van je heb gezien. We zijn erg tevreden over alles en dus heb je aan onze aan verwachtingen voldaan. De foto’s van de familie zijn heel mooi. Je werkwijze was ook leuk en ontspannen.
We hebben dus met heel de familie een leuke dag gehad. Bedankt daarvoor.

– Groeten,
Bets en Wim

 

Dankjewel voor de geweldig fijne & bijzondere familieshoot! We hebben zo genoten van de mooie plekjes die je wist, je enthousiasme en je inspiratie. Je bent geweldig…

– Liefs,
Wesley, Chantal, Milan en Iris

 

Vanochtend hele leuke fotoshoot gehad bij de watertoren in Axel. Ook de natuurspeeltuin viel erg in de smaak bij onze 2 zoons Donique en Yelthe. Aangezien het herfst is en er veel bladeren lagen, was het natuurlijk erg leuk om wat blaadjes in de lucht te gooien.. benieuwd naar de foto’s die dit heeft opgeleverd! Wat zal dat moeilijk kiezen worden voor mijn ouders die deze leuke fotografe geregeld hebben… voor ons zelf ook natuurlijk! Kinderen vonden het vooral erg leuk dat ze tussendoor wat gekke bekken mochten trekken en in bomen mochten klimmen voor een leuke shot. Ze vonden het echt leuk om te doen, vertellen ze, want van ‘de mevrouw’ (Ilja dus) mochten ze gewoon gekke bekken trekken (aldus de jongste, 4 jaar) en ze was grappig en lief (zegt de oudste, 8 jaar).

Zeker voor herhaling vatbaar. Door Ilja voelden we ons allemaal gelijk op ons gemak en de kinderen waren gelijk erg vertrouwd bij haar.

Bedankt voor de leuke fotoshoot!

– Linda Bijman

 

Ilja heeft foto’s tijdens mijn bevalling gemaakt. De foto’s zijn enorm mooi geworden. Een prachtige herinnering om naar terug te kijken. Ilja zorgt ervoor dat ze eigenlijk onzichtbaar is tijdens de shoot, dat is heel fijn. Ik zou iedereen Ilja aanraden om foto’s te laten maken van bijvoorbeeld de geboorte van je kindje. Wij kijken er positief op terug!

– Carmen en Matthieu

Meer weten?

Copyright © 2015-2018 Ilja Verstraten Fotografie | Graaf Jansdijk B 25 | 4554 CB Westdorpe | Tel. (0031) 6 40 28 98 25 | info@iljaverstratenfotografie.nl

Blijf op de hoogte

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring| KvK 64308138